αισχρόν

Γενικαὶ Συζητήσεις

αισχρόν

΄Νέα δημοσίευσιςἀπὸ Δαίμων » Ἑρμ Ἰουλ 01, 2009 10:08 am

Σκεπτόμουν αν έπρεπε να φέρω το θέμα σε συζήτηση,λόγω της βρωμιάς που κουβαλά!! Δεν μπορώ όμως να συγκρατήσω το μένος μου!Είναι δυνατόν να ασχολείται η μισή υφήλιος με τον θάνατο του εκτρωματικού ,τοξικομανή,παιδεραστή,σαδομαζο,ατάλαντου αφροαμερικάνου(εκλεπτυσμένα)ζόμπι ? ..................................ΕΙς ΤαΡΤάρειον βάραθρο και αυτός και οι όμοιοι του !!!!!!!!! :redmad:
Ἄβαταρ χρήστου
Δαίμων
Μύστης

Ἔνταξις: Ἀφρ Μαρ 27, 2009 2:29 pm

Re: αισχρόν

΄Νέα δημοσίευσιςἀπὸ Μηλινόη » Ἀπο Ἰουλ 12, 2009 12:13 pm

Οἱ φελλοί ἐπιπλέουν...

... καὶ ἄλλωστε μὲ τὶ ἄλλο νὰ ἀσχοληθοῦν οἱ ἀνάξιοι; Μὲ ἔργα ἀρετῆς; :-P
"ὅταν οἱ κανόνες τοῦ παιχνιδιοῦ παραβιάζονται εἰς βάρος μου, οὖτε ἐγῶ θὰ ἀκολουθήσω πλέον κανόνες ἢ κι ἄν ἀκολουθήσω θὰ εἶναι οἱ δικοὶ μου..."

Ἡ ἀντιγραφή τοῦ ἐξωτερικοῦ φαίνεσθαι δίχως τοῦ οὐσιαστικοῦ εἶναι, ἀποτελεῖ πιθηκισμό
Ἄβαταρ χρήστου
Μηλινόη
Ἀστρικὸς Πλοίαρχος

Ἔνταξις: Ἀπο Αὐγ 13, 2006 4:03 pm

e:

΄Νέα δημοσίευσιςἀπὸ ΑΤΛΑΣ » Ἀρτ Μαρ 01, 2010 7:05 am

Δαίμων ἒγραψε:Σκεπτόμουν αν έπρεπε να φέρω το θέμα σε συζήτηση,λόγω της βρωμιάς που κουβαλά!! Δεν μπορώ όμως να συγκρατήσω το μένος μου!Είναι δυνατόν να ασχολείται η μισή υφήλιος με τον θάνατο του εκτρωματικού ,τοξικομανή,παιδεραστή,σαδομαζο,ατάλαντου αφροαμερικάνου(εκλεπτυσμένα)ζόμπι ? ..................................ΕΙς ΤαΡΤάρειον βάραθρο και αυτός και οι όμοιοι του !!!!!!!!! :redmad:

Σορρυ, αλλά ως λέγει ο Αριστοτέλης πρωτίστως μετρά η κοινή γνώμη.
Οπότε...

Ως το καλλιτεχνικό μέρος του MIchael Jackson
asto....

(προσωπικώς πιστεύω ότι ήταν ασεξουαλικός και ήρωας μετά από ό,τι τράβηξε εκ των κουμασίων ... απ,ότι λέει ...)
{[]ΟΟΟΟΟΟ1ΟΟΟΟΟΟ{[]}
Ἄβαταρ χρήστου
ΑΤΛΑΣ
Ὀνειροναύτης

Ἔνταξις: Κρο Μάι 24, 2008 3:28 am

Re: αισχρόν

΄Νέα δημοσίευσιςἀπὸ Δαίμων » Ἀρτ Μαρ 01, 2010 9:03 am

χχχχχχχχμμμμμμφφ !!!!! Γιατί πάντα φταίει κάποιος άλλος ; Κάτι δίπλα που επηρεάζει ;
Ἄβαταρ χρήστου
Δαίμων
Μύστης

Ἔνταξις: Ἀφρ Μαρ 27, 2009 2:29 pm

Ἐπιστροφή εἰς Ὁ Κῆπος

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ

Χρήσται εἰς αὐτὴν τὴν δ. συζήτησιν: Δὲν ὑπάρχουν συνδεδεμένοι χρήσται καὶ 1 ἐπισκέπτης