ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΚΑΔΗΜΙΑ, ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ

Τὰ Νέα μας, Τεχνικαὶ ἀνακοινώσεις, Κανόνες Λειτουργίας, καὶ κάθε τὶ ποὺ σχετίζεται μὲ τὴν παροῦσαν ἀγορὰν ὅπως προτάσεις βελτιώσεως, ἀναφοραὶ προβλημάτων κ.α.

ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΚΑΔΗΜΙΑ, ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ

΄Νέα δημοσίευσιςἀπὸ Μηλινόη » Κρο Φεβ 20, 2010 9:08 pm

Χαιρετῶ,

τὸ Ἀστρολογικὸν ἔχει πλέον ἀναρτηθεῖ καὶ λίγη εἶναι ἡ έργασία ποὺ ἀπέμεινε.

Σειρὰ ἔχει τῶρα τὸ φόρουμ Ἀκαδημία. Σὲ ἕναν μῆνα ἀπὸ τῶρα (συγκεκριμένα στὴν ἐαρινὴ ἰσημερία), θὰ κατέβει τελείως ἀπὸ τὸ διαδίκτυο.

Ἕνας νέος χῶρος ἐτοιμάζεται, μὲ κείμενα φιλοσοφίας, θεολογίας, πολιτικὸ σχολιασμό κτλ. καὶ φιλοξενούμενους ἀρθρογράφους, εἰς τὸν ὁποῖον θὰ συμπεριληφθεῖ μὲ νέα μορφή τὸ φόρουμ Ἀκαδημία.

Δὲν δεσμεύομαι ἀκόμη γιὰ τὸ χρονοδιάγραμμα, ἕως ὅτου ἔχω μία καλλίτερη εἰκόνα ἀλλὰ θὰ ἐνημερώνω μέσα ἀπὸ αὐτὸ τὸ θέμα.
"ὅταν οἱ κανόνες τοῦ παιχνιδιοῦ παραβιάζονται εἰς βάρος μου, οὖτε ἐγῶ θὰ ἀκολουθήσω πλέον κανόνες ἢ κι ἄν ἀκολουθήσω θὰ εἶναι οἱ δικοὶ μου..."

Ἡ ἀντιγραφή τοῦ ἐξωτερικοῦ φαίνεσθαι δίχως τοῦ οὐσιαστικοῦ εἶναι, ἀποτελεῖ πιθηκισμό
Ἄβαταρ χρήστου
Μηλινόη
Ἀστρικὸς Πλοίαρχος

Ἔνταξις: Ἀπο Αὐγ 13, 2006 4:03 pm

Re: ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΚΑΔΗΜΙΑ, ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ

΄Νέα δημοσίευσιςἀπὸ ΑΤΛΑΣ » Ἀρτ Φεβ 22, 2010 7:41 am

γίνε πιό συνκεκριμένη please
{[]ΟΟΟΟΟΟ1ΟΟΟΟΟΟ{[]}
Ἄβαταρ χρήστου
ΑΤΛΑΣ
Ὀνειροναύτης

Ἔνταξις: Κρο Μάι 24, 2008 3:28 am

΄Νέα δημοσίευσιςἀπὸ Δαίμων » Ἀρτ Φεβ 22, 2010 11:30 am

Ναι και εμένα μου εδημιουργήθησαν κάποιες απορίες! Θα κατεβη η Ακαδημία από το διαδίκτυο χωρίς να είναι έτοιμος ο άλλος ο ιστοχώρος που αναφέρεις;Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος για αυτό; Τεχνικός maybe; Άλλος λόγος ;
Ἄβαταρ χρήστου
Δαίμων
Μύστης

Ἔνταξις: Ἀφρ Μαρ 27, 2009 2:29 pm

΄Νέα δημοσίευσιςἀπὸ Μηλινόη » Ἑρμ Φεβ 24, 2010 4:36 am

Ναὶ, καὶ ἀρχίζω ἤδη ἀπὸ τὸ ἀστρολογικὸ μέρος - στὴ νέα Ἀκαδημία θὰ ὑπάρχει μία ἀστρικὴ κατηγορία, ἀλλὰ δὲν χρειάζεται λεπτομερή περεταίρω ἀνάπτυξη. Θὰ μεταφέρω πρὸς τὸ παρόν ὅλα τὰ ἐδῶ ἀστρολογικὰ θέματα σὲ μία τέτοια κατηγορία - προσωρινὰ- ἐντός τοῦ τμῆματος ΑΚΑΔΗΜΙΑ, ὥστε νὰ διαγραφῇ τὸ ἐδῶ τμῆμα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ.
"ὅταν οἱ κανόνες τοῦ παιχνιδιοῦ παραβιάζονται εἰς βάρος μου, οὖτε ἐγῶ θὰ ἀκολουθήσω πλέον κανόνες ἢ κι ἄν ἀκολουθήσω θὰ εἶναι οἱ δικοὶ μου..."

Ἡ ἀντιγραφή τοῦ ἐξωτερικοῦ φαίνεσθαι δίχως τοῦ οὐσιαστικοῦ εἶναι, ἀποτελεῖ πιθηκισμό
Ἄβαταρ χρήστου
Μηλινόη
Ἀστρικὸς Πλοίαρχος

΄Νέα δημοσίευσιςἀπὸ Μηλινόη » Ἀρε Μαρ 02, 2010 12:49 am

Καὶ τῶρα ποὺ ἔγινε αὐτὸ, συνέχεια ἔχει ὁ καθαρισμός.

Μὲ τὸ ταμπεραμέντο τῶν θαμώνων μας, δὲν προκαλεῖ ἔκπληξη τὸ ὅτι ὑπάρχουν ἕνα σωρό σβησμένες -ἀπ' τοὺς ἰδίους- δημοσιεύσεις δῶ καὶ κεῖ.

Τὰ ἐντελῶς κενὰ μηνύματα λοιπόν, θὰ ἀφαιρεθοῦν. Ἐπίσης ἄν κάποιος ἄνοιγε θέμα ὅπου παρουσίαζε κάτι καὶ μετὰ ἔσβηνε τὶς δημοσιεύσεις του καὶ ἔμεναν μόνο τὰ σχόλια ἄλλων χρηστῶν, ἔτσι ξεκάρφωτα, θὰ διαγραφεῖ ὅλο. Τυχόν ἀσύνδετα μηνύματα, ποὺ ὅμως εἶχαν κάποιο ἐπιπλέον περιεχόμενο, θὰ προσπαθήσω νὰ τὰ διατηρήσω, ἔστω καὶ μεταφέροντάς τα προσωρινὰ σὲ κάποιο νέο θέμα "ἀσυνδέτων".

Ἡ κατηγορία Συμπόσιο θὰ ἀνοίξει σὲ περίπου 3 ἑβδομάδες, ἕως τότε ὅσοι θέλετε νὰ ἀφαιρέσετε κείμενά σας, δὲν ὑπάρχει ἀντίρρηση.

Ἄβαταρ χρήστου
Μηλινόη
Ἀστρικὸς Πλοίαρχος

΄Νέα δημοσίευσιςἀπὸ Φαέννα » Ἀρε Μαρ 02, 2010 10:06 am

καλημέρα περιμένω το νεο φόρουμ .

φιλιαααα :)
"τους μεν ευφυείς τα σώματα και τας ψυχάς θεραπεύσουσι , τους δε μη , όσοι μεν κατα σώμα τοιούτοι , αποθνήσκειν εάσουσιν, τους δε κατά την ψυχήν κακοφυείς και ανιάτους αυτοί αποκτενούσιν;"
Φαέννα
Φιλόσοφος

Ἔνταξις: Ἀπο Σεπ 10, 2006 9:11 pm

΄Νέα δημοσίευσιςἀπὸ IxNiLaTiS » Ἀρε Μαρ 02, 2010 10:23 am

Είμαι βέβαιος οτι κάτι καλό θα γίνει. Περιμένω :-)
ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ
http://ixnilatis33.blogspot.com
http://www.myspace.com/ixnilatis
Ἄβαταρ χρήστου
IxNiLaTiS
Φιλόσοφος

Ἔνταξις: Ἀρε Σεπ 12, 2006 12:35 pm

΄Νέα δημοσίευσιςἀπὸ Μηλινόη » Ἑρμ Μαρ 03, 2010 12:40 am

Εὐχαριστῶ παιδιά,

ἐπίσης, καθῶς ἀναβαθμίζεται ὁ κώδικας τοῦ φόρουμ σὲ διάφορα σημεῖα του, μπορεῖ νὰ ὑπάρξουν τεχνικὰ μικροπροβλήματα στὶς ἐπόμενες 1-2 ἡμέρες, μέχρι νὰ 'στρώσει'.

Ἄβαταρ χρήστου
Μηλινόη
Ἀστρικὸς Πλοίαρχος

΄Νέα δημοσίευσιςἀπὸ Δαίμων » Ζην Μαρ 11, 2010 11:39 pm

Ουφ !! ελπίζω να αναβαθμίστηκε .. :lol:
Ἄβαταρ χρήστου
Δαίμων
Μύστης

Ἔνταξις: Ἀφρ Μαρ 27, 2009 2:29 pm

΄Νέα δημοσίευσιςἀπὸ Μηλινόη » Ζην Ἀπρ 15, 2010 1:27 am

Οκ, ἔχουμε ἀκόμη. Ἔχει πέσει ἐργασία. ;-)

Ὁλοταχῶς πρὸς τὸ ἡλιοστάσιο..

Ἄβαταρ χρήστου
Μηλινόη
Ἀστρικὸς Πλοίαρχος

΄Νέα δημοσίευσιςἀπὸ ΑΤΛΑΣ » Ἀρτ Ἰουν 14, 2010 1:12 pm

Πολύ ωραίο και εύμορφο το site γενικώς.

Τα συγχαρητήριά μου.

{[]ΟΟΟΟΟΟ1ΟΟΟΟΟΟ{[]}
Ἄβαταρ χρήστου
ΑΤΛΑΣ
Ὀνειροναύτης

Ἔνταξις: Κρο Μάι 24, 2008 3:28 am

Ἐπιστροφή εἰς Ἀνακοινώσεις

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ

Χρήσται εἰς αὐτὴν τὴν δ. συζήτησιν: Δὲν ὑπάρχουν συνδεδεμένοι χρήσται καὶ 1 ἐπισκέπτης