Ερώτηση για το Solar Fire Gold

Ἀστέρων Λόγος, Νόμοι, Φύσις

Ερώτηση για το Solar Fire Gold

΄Νέα δημοσίευσιςἀπὸ dimulator » Κρο Ἰουν 13, 2009 9:24 pm

Γεια σας φίλοι συμφορουμίτες!

Είμαι καινούριος στον χώρο της αστρολογίας και θα ηθελα να κάνω μια ερώτηση με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω σχετικά με το πρόγραμμα Solar Fire Gold.

Έχω ρυθμίσει όπου έχει Fonts, να είναι σε Arial Greek και Ελληνική γραφή (ξέρετε εκεί που λέει Ελληνική, Δυτική κτλ)

Με αυτές τις ρυθμίσεις έχω Ελληνικά στην οθόνη, στον εκτυπωτή και στο σύστημα ερμηνείας.

Όμως όταν κάνω export την ερμηνεία το rtf έγγραφο δεν έχει ελληνικά αλλά χαρακτήρες αλαμπουρνέζικους.

Άνοιξα με notepad το interps.rtf και μέσα έχει Ελληνικά αλλά δεν τα διαβάζει....

Αντιμετωπίζει κανείς άλλος τέτοιο πρόβλημα και γνωρίζει κάποιος να μου πει αν το έχει λύσει;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
dimulator
Νεόφοιτος

Ἔνταξις: Ἀρτ Σεπ 11, 2006 8:37 pm

Re: Ερώτηση για το Solar Fire Gold

΄Νέα δημοσίευσιςἀπὸ dimulator » Κρο Ἰουν 13, 2009 9:39 pm

Παιδιά άκυρο το βρήκα! Το wordpad το ανοίγει και φαίνονται τα Ελληνικά το OpenOffice έχει το πρόβλημα.

Ευχαριτώ πάντως...που το διαβάσατε το ποστ...
dimulator
Νεόφοιτος

΄Νέα δημοσίευσιςἀπὸ Μηλινόη » Ἀπο Ἰουν 14, 2009 3:47 am

Πάλι καλὰ...
Ἐμένα πάντως μὲ ἐκνευρίζει ποὺ δὲν δέχεται πολυτονικὰ στὸν διερμηνέα καὶ ἀναγκαστικὰ πολυτονίζω κατόπιν τὸ ἐξαγόμενο κείμενο.

Νὰ σ' ἐρωτήσω τῶρα... ἀκόμη στὸν tropical zodiac ἔχεις τὶς ῥυθμίσεις; :-P
"ὅταν οἱ κανόνες τοῦ παιχνιδιοῦ παραβιάζονται εἰς βάρος μου, οὖτε ἐγῶ θὰ ἀκολουθήσω πλέον κανόνες ἢ κι ἄν ἀκολουθήσω θὰ εἶναι οἱ δικοὶ μου..."

Ἡ ἀντιγραφή τοῦ ἐξωτερικοῦ φαίνεσθαι δίχως τοῦ οὐσιαστικοῦ εἶναι, ἀποτελεῖ πιθηκισμό
Ἄβαταρ χρήστου
Μηλινόη
Ἀστρικὸς Πλοίαρχος

Ἔνταξις: Ἀπο Αὐγ 13, 2006 4:03 pm

΄Νέα δημοσίευσιςἀπὸ dimulator » Ἀπο Ἰουν 14, 2009 1:57 pm

ναι ο ζωδιακός είναι στο Tropical...

ξέρω εσύ έχεις μια αγάπη για το αστρικό (Sidereal) ζωδιακό έ? :loves:
dimulator
Νεόφοιτος

΄Νέα δημοσίευσιςἀπὸ Μηλινόη » Ἀπο Ἰουν 14, 2009 3:52 pm

Σιδηρὸ (sidereal) παρακαλῶ... :wink:

Ἄν ἦταν νὰ ἐπιλέγουμε ὅ,τι μᾶς φαίνεται ἀρεστὸ, δὲν θὰ ὑπήρχε καμμία πρόοδος στὴν ἐπιστήμη. Ὄχι λοιπόν δὲν εἶναι θέμα προσωπικῆς ἀρεσκείας ἢ μὴ. Ἀπλῶς δὲν νοεῖται Ἀστρο-Λογία δίχως Λόγο μὲ τὶς ἀληθεῖς θέσεις των Ἀστέρων. Εἶναι ἄνευ νοήματος νὰ ἰσχυριζόμασθε πῶς μελετοῦμε ἀστρικὲς ἐπιρροές, καὶ ταυτοχρόνως νὰ μὴν μελετοῦμε τὶς καθαυτὲς ἀστρικὲς ἐπιροοές...

Παράλογον; Φυσικὰ! Παραλογίζεται λοιπόν τὸ 80% τῶν σημερινῶν ἀστρολόγων; Ἔμ, δὲν παραλογίζεται;....
Τότε γιατὶ ἐπιμενουν σὲ αὐτὴν τὴν ἀνοησία; Ἡ ἡμιμάθεια χειρότερη τῆς ἀμαθείας ποὺ λέμε...

Ὅμως! Γιὰ ὅποιον ἐνδιαφέρεται σοβαρὰ γιὰ τὸ θέμα, ἔχω ἀναρτήσει τὸ πολὺ περιεκτικὸ ἄρθρο

Τὸ ἄρωμα τῶν ἄστρων (τρία μέρη)
http://www.astrologicon.org/elliniki-astrologia-eidikeimena/

ποὺ ἐξηγεῖ ἱστορικῶς πῶς ἔφθασαν τὰ πράγματα σὲ αὐτὸν τὸν παραλογισμό. Τὸ ἄρθρο αὐτὸ εἶχε δημοσιευθεῖ σὲ τρία μέρη καὶ στὸν ἱστοχώρο τοῦ περιοδικοῦ Τρίτο Μάτι (ὅταν δηλαδή ὑπήρχε ἀκόμη ὁ ἐν λόγῳ ἱστοχώρος :-D )

ΥΓ¨: Μπορεῖ νὰ κάθεται κάπως βαρὺ γιὰ τὸν μέσο ἀναγνώστη, ἀλλὰ γιὰ τὸν νέο σπουδαστή τῆς ἀστρολογίας εἶναι ἀνεκτίμητο.
"ὅταν οἱ κανόνες τοῦ παιχνιδιοῦ παραβιάζονται εἰς βάρος μου, οὖτε ἐγῶ θὰ ἀκολουθήσω πλέον κανόνες ἢ κι ἄν ἀκολουθήσω θὰ εἶναι οἱ δικοὶ μου..."

Ἡ ἀντιγραφή τοῦ ἐξωτερικοῦ φαίνεσθαι δίχως τοῦ οὐσιαστικοῦ εἶναι, ἀποτελεῖ πιθηκισμό
Ἄβαταρ χρήστου
Μηλινόη
Ἀστρικὸς Πλοίαρχος

Ἔνταξις: Ἀπο Αὐγ 13, 2006 4:03 pm

΄Νέα δημοσίευσιςἀπὸ dimulator » Ἀπο Ἰουν 14, 2009 5:12 pm

να σου πω δεν έχεις άδικο, οι μελέτες πρέπει να γίνονται με την πραγματική θέση των άστρων αλλιώς τι νόημα έχει...

ήδη το άλαξα σε Σιδηρά... 8-)
dimulator
Νεόφοιτος

΄Νέα δημοσίευσιςἀπὸ dimulator » Ἀρτ Ἰουν 15, 2009 4:58 pm

Έχω μια άλλη ερώτηση. Προσπαθώ να ρυθμίσω το WEAK / STRONG στα στοιχεία ELEMENTS.

Στο help λέει το εξής:

If the score for any category is less than the average score times the "weakratio" number, then it is considered to be WEAK in the chart. If the score is equal to or greater than the average score times the "strongratio" number, then it is considered to be STRONG in the chart.

εγώ εχω 14 chart points και θέλω όταν το στοιχείο είναι πάνω από 7 να ειναι STRONG και κατω από 7 WEAK.

τι τιμές πρέπει να βάλω; Γιατί δεν καταλαβαίνω όταν λέει the average score times the "weakratio" number....
dimulator
Νεόφοιτος

΄Νέα δημοσίευσιςἀπὸ dimulator » Ἀρτ Ἰουν 15, 2009 9:33 pm

παιδιά το βρήκα.... είναι λίγο πολύπλοκο και μεγάλο να το περιγράψω αλλά αν κάποιος άλλος έχει το ιδιο πρόβλημα ας μου στήλει πμ να του πω τι έκανα.
dimulator
Νεόφοιτος

Ἐπιστροφή εἰς Ἀστρολογικόν

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ

Χρήσται εἰς αὐτὴν τὴν δ. συζήτησιν: Δὲν ὑπάρχουν συνδεδεμένοι χρήσται καὶ 0 ἐπισκέπται